Skip to content

Rólunk

TECHSOL Chemical – ismerjük az Ön problémáit, és ezekre nyújtunk célzott megoldást.
Olyat, ami működik, költséghatékony és környezetbarát.

TECHSOL Chemical

Hiánypótló piaci megoldások

2015-ben született meg bennünk az ötlet, hogy szeretnénk egy olyan vegyipari nagykereskedelmi céget indítani, amely a piacon hiánypótló megoldást biztosít az útépítés, építőipar, mezőgazdaság és fémipar területén dolgozók tisztítási, karbantartási kihívásaira.

Sikerünk titkát abban látjuk, hogy ismerjük a piac szereplőinek problémáit, amelyekkel rendszeresen szembesülnek, és termékeinkkel ezekre célzott megoldást nyújtunk.

Kollégáink maguk is rendelkeznek iparági tapasztalatokkal, szoros rálátásuk van a felmerülő kihívásokra. Ez teszi lehetővé, hogy tökéletes megoldásokat fejleszthessünk és aktívan segítséget nyújtsunk partnereinknek.

A visszajelzések minket igazoltak

Azt, hogy jól mértük fel: van igény a termékeinkre, már az első évünk bevételei visszaigazolták. Ezt követően minden évben sikerült megdupláznunk a forgalmat.

2018-ban értük el az első mérföldkövet, amikor a folyamatos fejlesztést követően teljes termékpalettánkat innovatív megoldásokkal újítottuk meg.

TECHSOL Chemical
TECHSOL Chemical

A sikeres együttműködés titka

Partnereink számára az teszi különlegessé az együttműködést a TECHSOL Chemicallal, hogy megtapasztalják: minden egyedi problémájukra igyekszünk megtalálni a megoldást. A nem mindennapos kihívásokat is igyekszünk megoldani.

Jellemző eset egyik partnerünk, egy szikvíz gyártó üzem kérése: a palackokat semmilyen módon nem tudták tökéletesen kosz- és cseppmentesre tisztítani, hogy azok újra felhasználhatók legyenek. A TECHSOL Chemical azonban tudott egy olyan tisztítószert ajánlani számukra, amellyel ezt meg tudták valósítani, és újra a gyártósorba állíthatták a palackokat – védve a környezetet és csökkentve a költségeket.

Innováció és fejlesztés

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, termékeink mellé technikai és egyéb támogatást is nyújtunk. Felhívjuk a figyelmet azokra a tisztítással kapcsolatos lehetőségekre is, amelyekre eddig talán nem is gondoltak.

Célunk az innováció, folyamatos fejlesztéseink során olyan termékpalettát igyekszünk megvalósítani, amely kizárólag bio alapanyagok felhasználásával készül, mégis ugyanolyan hatékonysággal tisztít, mint más anyagok. Már jelentős sikereket értünk el a fejlesztésben, és folyamatosan tovább dolgozunk, tökéletesítjük a termékeinket.

TECHSOL Chemical